Street Art i Remisen 2024

Glæd dig til Street Art i Remisen, som forløber sig over weekenden d. 29. - 30. juni 2024.

Street Art Festival omdanner Brande by til et sprudlende lærred. Byens gader vil summe af aktivitet, når internationale kunstnere skaber enestående 3D-kunstværker lige for øjnene af dig.

Street Art i REMISEN foregår i gåafstand, kun 400 meter fra byens centrum. Remisen har fri parkering (Remisevej 1), og er det ideelle sted for at sænke tempoet blandt kunst, musik og kultur.

Lørdag d. 29. juni kl. 10 - 18
Søndag d. 30. juni kl. 10 - 16

I løbet af festivalen vil Remisen byde på en række aktiviteter, der supplerer de spektakulære 3D-kunstværker i byens gader.

Til Street Art i Remisen kan du opleve alt fra workshop og live performances til kunstinstallation og billedudstilling og familievenlige aktiviteter

Adgangen til Street Art i Remisen er gratis, selvom enkelte særlige workshops og performances kan kræve en symbolsk egenbetaling.

Dette er din mulighed for at opleve, hvordan lokal kreativitet og kunstnerisk flair smelter sammen og skaber en uforlignelig atmosfære, der kun findes i Brande under Street Art Festival.

Vær med til Street Art i Remisen, hvor vi som byens lokale kulturhus bakker op, med fed stemning og et væld af kreative tilbud. Tag familien, vennerne eller kom alene og bliv en del af et kreativt fællesskab i Remisens sprudlende omgivelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen til to dage fyldt med inspiration, læring og sjov!

Underholdning

Ikon for Tidspunkt

Lørdag d. 29. jun. 2024 - kl. 10:00
Søndag d. 30. jun. 2024 - kl. 10:00

Ikon for pris

Vi vil løbende opdatere hjemmesiden med nyheder om aktiviteter til street art i remisen