Fællessang med Ronnie og Mona

Fællessang med Ronnie & Mona

Unummererede siddepladser i Festsalen
Dørene til salen åbner kl. 18.30
Remisen åbner kl. 17.30

 

Ronnie og Mona har lavet fællessang sammen de sidste 10 år, både for børn og voksne og både i store og små forsamlinger med Højskolesangbogen som udgangspunkt.

Det skaber glæde, ro og en følelse af at høre sammen når vi synger sammen. Det siges faktisk at når man har sunget sammen, så kan man ikke skændes bagefter.

Ronnie Flyvbjerg Olesen:
Ronnie er autodidakt pianist/guitarist, derudover står han i spidsen for ”Neighbours” hvor mange nok kender ham fra ”Sommersang i Mariehaven” og ”Feel Good Band” som spiller med Birthe Kjær.
Ronnie stod på scenen første gang som 9-årig og lever i dag udelukkende af musikken. Musikken er hans liv, og han har spillet med et væld af kunstnere. Han arbejder bl.a. sammen med Spil Dansk Sekretariatet, hvor han i mange år har været med til at planlægge og udføre Spil Dansk dagen. Han står også for at indspille og lave noder til download på hjemmesiden. Når Ronnie tager ud til Fællessangen får man derfor også en meget kompetent akkompagnatør som kender sangene udefra og indefra. 

Mona Britt Nykjær:
Mona er uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi og har optrådt på musicalscenerne rundt om i landet både som ensemble og solist. Hun har været en del af Spil Dansk i en del år sammen med Ronnie Olesen og de seneste år også på kulturmødet. Hun er sammen med Jan Schou de bærende kræfter i ”Høstfesten, det store Morten Korch show med gæster” som i efteråret spilles i de smukke rammer på Borreby teater ved Skælskør. Med begge fødder på jorden skabes der sang og glade dage i det ganske danske land.

Det er jordnært og vi lover et hyggeligt og velforberedt arrangement med kvalitet i højsædet - og hvem ved, måske falder der en solosang, et klaverstykke eller en lille anekdote af.  

 

Koncert

Ikon for Tidspunkt

Onsdag d. 2. nov. 2022 - kl. 19:00

Ikon for pris

175,- (+ BILLETGEBYR 10,-)